Zakenvuur Logo
Columnist

Lieve mede-ondernemende vrienden!

Zoals jullie weten is Zakenvuur afgelopen jaar met succes van start gegaan en het bijbehorende tv-programma “Zondag op Vier” heeft hoger gescoord dan we hadden durven dromen. Daarom wordt de eerste serie op dit moment herhaald op RTL4. Iedere zondag om 16:00 uur!

Natuurlijk willen wij ons gezamenlijke “Zakenvuurtje” ook tijdens de zomer en in het najaar lekker laten branden. Dus van elkaars ondernemerschap leren, met elkaar persoonlijke verhalen delen om zo weer ruimte en inspiratie op te doen en bovendien met elkaar verbinden zodat met nieuwe contacten en ideeën sneller en mooiere slagen naar succes kunnen worden gemaakt! Vast ook met nieuwe contacten die je bij Zakenvuur maakt. Dit gaan we doen op een hele speciale en exclusieve manier!

Zakenvuur Masterclass

Zakenvuur komt met drie exclusieve Masterclasses met 3-gangen diner, een 'Thought Leader Nature Walk' met lunch én een 'Behind the Scenes Peek' met 3-gangen diner! Slechts 24 ondernemende vrienden zoals jullie kunnen hierbij zijn. We houden deze beleving juist klein, zodat je als ondernemer echt de kans krijgt om prangende vragen voor te leggen, uit te wisselen met elkaar en tijdens en aan het einde van het diner of lunch onze “Master Ondernemer” persoonlijk kunt bevragen.

Iedere samenkomst heeft één thema waar we gericht in werken. Geen liflaf netwerkmomenten, maar gerichte aandacht voor het onderwerp en elkaar.  “Ondernemen is Entertainen” zegt onze Zakenvuur ambassadeur Aad Ouborg zo goed. Dat gevoel willen we delen met jou en je ondernemersvrienden, dus breng gerust iemand mee!

 

SCHRIJF JE HIER IN
Masterclass met Addy van den Krommenacker

 

Topondernemer Addy van den Krommenacker

We gaan 19 juli a.s. van start met onze eerste Masterclass, gegeven door Meester in het blijven ondernemen: couturier Addy van den Krommenacker. Addy heeft als ondernemer succes in binnen- en buitenland, met diverse ateliers in het modemekka van de wereld: Milaan. Zijn ontwerpen worden gedragen door sterren én royalty. Maar hoe doet hij dit én wat kunnen we ervan leren? 

Tijdens zijn Masterclass gaat hij alle geheimen delen hoe hij continue weer de inspiratie vindt om te blijven ondernemen, te innoveren én zichzelf te ontwikkelen. Addy ziet altijd nieuwe kansen en blijft continue ‘on top of his game’. Maar zijn aanpak werkt niet alleen in de modewereld, het werkt voor alle ondernemers.

Informatie

Datum en tijd: 
19 juli 2024 van 17:00 uur tot 21:00 uur

Exclusief voor:
24 ondernemende vrienden, 3 tafels van 8 personen voor diner

Inclusief:
Interview met Addy, 3 gangen diner, 1 uur natafel vragen uur met Addy

Locatie:
AFAS Theater, Inspiratielaan 3, 3833AV te Leusden

Programma

17:00 tot 17:45 uur
Interview Pernille La Lau met Addy van den Krommenacker plus Q&A

18:00 tot 20:00 uur
Exclusief 3 gangen diner waarbij Addy per gang van tafel rouleert met Pernille

20:00 tot 21:00 uur
Gezamenlijk speciaal advies/vragen uur voor iedereen aan Addy

21:15 uur
Einde avond. Wel thuis!

Schrijf je hier in

Masterclass 19 juli 2024 (24 plaatsen beschikbaar)

 

Foto: Mark Uyl

Auteurs

Profile

Pernille La Lau

Facilitator Transformation Personal & Business Leadership